EnYoi Circustheater

Het Circustheater in Den Haag heet vanaf 1 augustus het EnYoi Circustheater. EnYoi heeft zich voor minimaal drie jaar verbonden als naamgevend sponsor aan het theater dat vooral bekend is van de grote musicals van Joop van den Ende Theaterproducties.


Het bijna 110 jaar oude Circustheater is vanaf begin jaren negentig het paradepaardje van Stage Entertainment, het live-entertainment bedrijf van Joop van den Ende. Jarenlang was Fortis (voorheen VSB) verbonden aan dit theater totdat deze bank vorig jaar uit het Nederlandse straatbeeld verdween.

Met AFAS heeft Stage Entertainment een mooie nieuwe partner gevonden.Circustheater

Het 110 jaar oude Circustheater is onderdeel van Joop van den Ende Theaterproducties/Stage Entertainment en biedt onderdak aan grote internationale musicalproducties. De afgelopen jaren waren onder andere Aida, The Lion King en Tarzan in het Scheveningse theater te zien. Momenteel is de internationale hitmusical Wicked er te zien zijn. Vanaf februari zal de musical Sister Act te zien zijn. Deze goddelijke broadwayhit werd door Stage Entertainment en Whoopi Goldberg geproduceerd. 

Over Stage Entertainment

Stage Entertainment is de toonaangevende internationale theateronderneming die in 1998 werd opgericht door Joop van den Ende. De onderneming bestaat uit meer dan 35 werkmaatschappijen, in acht landen. Zij bieden het publiek in Europa en New York een breed scala aan live entertainment. Ruim 10 miljoen mensen zien jaarlijks een Stage Entertainment productie.